Pogoji poslovanja in dostava

Postopek nakupa

Željen produkt dodajte v košarico in sledite korakom do blagajne, kjer vpišete potrebne podatke in izberite način plačila. V kolikor želite produkt odstraniti iz košarice, le to naredite z gumbom odstrani.

Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov in zagotavljanja točnosti dobave kontaktira kupca.

Statusi naročila

1: Naročilo oddano
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po e-pošti s povzetkom naročila.

2: Naročilo potrjeno
Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po e-pošti o stanju naročila oz. predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih produktov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3: Blago odposlano
Ponudnik v dogovorjenem roku paket pripravi, odpošlje in o tem po e-pošti obvesti kupca. Kupec lahko v primeru zakasnitev pri dostavi produktov kontaktira prodajalca preko sistema ali po e-pošti info@m-products.si. Pri tem mora obvezno sporočiti številko naročila.

Koraki nakupa

Korak: #1 Košarica

V košarici so produkti, ki ste jih dodali. Pri posameznem artiklu so izpisane cene, količine in druge izbrane možnosti. Skupni izračun izpiše končno ceno naročenih produktov in strošek dostave. Produkte lahko odstranite iz košarice ali dodate nove.

Korak: #2 Blagajna

Drugi korak je blagajna, kjer vnesete svoje podatke za račun, dostavo in način plačila. Še zmeraj se lahko vrnete na prvi korak ali odstranite produkt (produkte) iz košarice oz. dodate nove produkte.

Korak #3 Zaključek naročila

Na vaš e-naslov boste prejeli obvestilo o nakupu s povzetkom celotnega naročila.

Z vami bomo komunicirali preko spletne trgovine, e-pošte ali telefona. Kopija pogodbe se pošlje tudi lastniku spletne trgovine in se shrani za namene izvedbe in arhiviranja naročila tako dolgo, kot je potrebno za obdelavo naročila in zakonskih predpisov.

Kupec prejme na e-mail sporočilo o naročenih izdelkih. Naročilo lahko prekliče, vse dokler se naročilo ne odda v obdelavo. V kolikor naročila ne prekliče, se smatra, da se uporabnik strinja s pogoji uporabe in nakupom. 

 

Reklamacija

V primeru, da ugotovite, da je na izdelku napaka, nam pošljite fotografijo in mail v katerem zahtevate zamenjavo. Zamenjava bo opravljena, takoj, ko prejmemo reklamirani izdelek .

 

Vračila

 

Zahvaljujemo se vam za nakup. Upamo, da ste zadovoljni z nakupom.

Če pa zaradi kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni z nakupom, nam ga lahko vrnete in dobite povrnjen strošek nakupa.

Kupljeno blago morate vrniti v največ desetih (10) dneh od datuma nakupa.

Takoj ko prejmemo nepoškodovano in ne nošeno oblačilo nazaj vam bomo denar vrnili brez stroška poštnine na va TRR. V primeru, da ste nakup opravili s plačilom po povzetju, nam Vaš TRR račun sporočite po mailu ali nam pošljite podatek skupaj z vrnjenim izdelkom.

Pred vrnitvijo izdelka nas prosim obvestite po mailu info@m-products.si da želite izdelek vrniti ali zamenjati.

Izdelek pošljite na naš naslov

M products d.o.o

Številka naročila

Na trgu 15 Mozirje, 3330

tel 040 14 33 14

Slovenija

Kupec plača stroške vračila blaga.

Obdelava vašega vračila lahko traja do 10 dni.

 

VPRAŠANJA

Če imate kakršna koli dodatna vprašanja o pogojih vračila, nam pišite na: info@m-products.si

 

 

Odveza odgovornosti

Po najboljših močeh se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni trgovini. Kljub temu pa se lahko lastnosti produktov in rok dobave spremenijo tako hitro, da ne uspemo ažurirati podatkov. V takšnih primerih bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega produkta. 

Stvarna napaka

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda. Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči po mailu.

Vse skladno z zakonom o varstvu potrošnikov republike Slovenije

Reševanje sporov

V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS) potrošnike obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS), kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z ZIsRPS. Spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS) je na voljo tukaj.

Pritožbe in reklamacije lahko kupci pošljejo po elektronski pošti info@m-products.si ali po klasični pošti:

 

M products d.o.o

Davčna št: SI97506010

Matična številke: 8189820000

Na trgu 15 Mozirje, 3330

Slovenija

 

Ponudnik se prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno v nasprotnem primeru je za spore pristojno sodišče v Ljubljani.

Dostava

Strošek pošiljanja

Brezplačna dostava nad vrednostjo naročila: 150 €

Za naročila do 150 eur se poštnina zaračuna v košarici in je 3 eur.

Dobavni rok

Paket bo odposlan v najkrajšem možnem času 3 dni. Pri produktih je naveden predviden rok dostave, ki velja za naročila oddana do 12. ure delovnega dne. Na dan ko bomo paket odposlali, boste prejeli obvestilo o odpremi na e-naslov, ki ste ga navedli ob nakupu.

Odpošiljanje paketov

Naročila, kateri produkti so na zalogi in sprejeta do 12.00 ure med delovnimi dni bodo obdelana še isti dan. GLS sicer zagotavlja dostavo po vsej Sloveniji v najkasneje v treh delovnih dneh, odvisno od kraja vaše pošte. Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem takoj obvestite na  info@m-products.si in se bomo potrudili, da boste v najkrajšem možnem času prejeli naročeno blago.

Politika zasebnosti

Lastnik spletnega mesta:

M products d.o.o

Davčna št: SI97506010

Matična številke: 8189820000

Na trgu 15 Mozirje, 3330

Slovenija

 

Občasno posodobimo izjavo o zasebnosti in varnosti in ko to storimo, tudi ustrezno spremenimo datum zadnje spremembe, ki je napisan zgoraj.

Lastnik spletnega mesta skrbi, da je spletno mesto v skladu z zakoni, ki veljajo v Republiki Slovenija.

V primeru nejasnosti - nas kontaktirajte (podatki o kontaktu napisani zgoraj).

1. Varnost osebnih podatkov

Vaši podatki, ki nam jih posredujete preko naših spletnih strani, bodo skrbno varovani in jih ne bomo posredovali dalje. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi, razen če bi to zahteval zakon. Na vašo zahtevo bomo spremenili ali trajno izbrisali katerokoli vašo osebno informacijo, ki jo imamo v naši bazi, s predhodnim dokazom istovetnost (npr.: veljavni osebni dokument, s katerim dokazujete vašo istovetnost). Vaše podatke bomo skrbno varovali kot dober gospodar, vendar se je na svetovnem spletu (internetu) potrebno zavedati, da nobena zaščita ni absolutna.

2. Zbiranje osebnih podatkov

S programom za analizo obiska zbiramo določene podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika / mobilne naprave ter ISP ponudnika. Med drugimi ti podatki lahko obsegajo vaš IP naslov, operacijski sistem, vrsto brskalnika, ime domene, dostopni čas, število premikov po spletni predstavitvi in spletno mesto s katerega ste prišli na našo spletno mesto. Te podatke potrebujemo za analizo obiskovalcev naše spletne predstavitve in niso povezani z vašimi osebnimi podatki - podatki so anonimni.

3. Dostop do osebnih podatkov

Preko e-maila ali administracijskega oddelka vam bomo omogočili, da zagotovite natančnost in pravilnost vseh kontaktnih podatkov (zakonsko predpisani podatki).

4. Uporaba piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke (cookie), ki so potrebni za oddana naročila in uporabo naših storitev, katere naročnik ali uporabnik izrecno zahtevata.

Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno (prijava ne bo možna, itd.). Uporabniki, kateri bodo na naše strežniške sisteme nalagali vsebine s piškotki, zanje odgovarjajo sami.

Če vaš brskalnik nastavite tako, da ne sprejema piškotkov, si boste še vedno lahko ogledovali naše spletne strani.

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletno mesto naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

5. Google Analytics

Google Analytics (GA) je orodje, ki se uporablja za izdelavo statistike obiskanosti spletnega mesta. GA uporablja piškotke (točka 4.), ki se naložijo na vaš računalnik oz. napravo. Pri izdelavi statistike se uporabljajo vaši anonimni podatki, kot je opredeljeno v točki 2.

6. Prijava na novice (newsletter)

Uporabniki se lahko prijavijo na novice. Pri tem bomo v našo bazo shranili vaš e-mail. Vsak uporabnik, ki je prijavljen na novice, ima možnost odjave (po e-mailu ali s klikom na poslanem e-mailu). Kar je tudi zakonsko določeno. V primeru prijave na novice se tako strinjate, da vam lahko občasno pošljemo novico ali ponudbo na vaš elektronski naslov.

7. Zunanje povezave

Na spletnem mestu se trudimo, da bi bila vsa vsebina, zunanje povezave in gradiva pregledana iz strani lastnika spletnega mesta, ker pa to ni vedno možno in se lahko zgodijo tudi hekerski vdori, morate za varnost in osebne podatke s klikom na zunanje povezave poskrbeti sami. Pri tem bodite še posebej pazljivi pri kratkih povezavah (shorten / tiny urls).

8. Oglaševanje, Adsense

Spletno mesto lahko vsebuje sponzorske povezave ali druge načine oglaševanja preko oglasov ali Adsense. Skrbimo, da so vse sponzorske povezave v skladu z zakonom. Adsense in drugi oglaševalci uporabljajo piškotke (Cookies), ki se lahko naložijo na vaš računalnik. Namen piškotkov je, da se servirajo oglasi, ki so blizu tematike spletnega mesta, ali bi vas morda zanimali. V primeru, da ne želite, da se piškotki shranjujejo na vaši napravi, preprosto blokirajte piškotke v vašem brskalniku.

9. Vtičniki, video, zemljevidi, socialni vtičniki

Na spletnih podstraneh lahko zasledite vdelane vtičnike, kot so Youtube video, Facebook login, Google zemljevidi in podobni vtičniki, ki lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo in ponujajo dodatne informacije. Ker so vtičniki praviloma od tretje osebe, nimamo vpliva na piškotke in vsebino, ki se prikazuje znotraj vtičnika. V primeru, da ne želite uporabljati vtičnikov, jih lahko blokirate v brskalniku.

10. Zaključek

Uporabnik (obiskovalec spletnega mesta) se z uporabo tega spletnega mesta strinja s Politiko zasebnosti in Pogoji uporabe.

Lastnik spletnega mesta in uporabnik soglašata, da bosta morebitne spore reševala z medsebojnim dogovarjanjem v duhu dobre poslovne prakse. V primeru spora, ki ga ne bi bilo moč rešiti z dogovorom, je pristojno okrožno sodišče v Ljubljani.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in na podlagi mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Lastnik spletne trgovine je M Products d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik).

Oblikovanje cen

Cene so v evrih z vključenim DDV. Razen, kjer je navedeno drugače.
Cene in ugodnosti (popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini...) veljajo na dan oddaje naročila.

 

Pravila in pogoji sodelovanja v nagradnih igrah

M-PRODUCTS D.O.O z matično številko: 8189820000 in davčno številko: SI97506010  (v nadaljevanju: organizator)

 

1.      Splošne informacije

 

Organizator nagradne igre je M-products d.o.o (v nadaljevanju organizator).

 

Splošni pogoji sodelovanja veljajo za nagradne igre izvedene na spletni strani DivineBugs (www.divinebugs.com), družbenem omrežju Facebook in preko elektronske pošte.

 

Vse nagradne igre so izvedene v skladu z Obligacijskim zakonikom (OZ), ki nagradne igre šteje pod “obljubo nagrade, dano z javnim razpisom” in Zakonom za varstvo potrošnikov.

 

Lastnik družbenega omrežja Facebook, Facebook, inc., ni neposredno vpleten v nobeno izmed nagradnih iger.

 

2.      Pogoji sodelovanja

 

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji.

 

V primeru izvajanja nagradne igre na družbenem omrežju Facebook je pogoj za sodelovanje povezava s stranjo DivineBugs (všečkanje/like ali sledenje/follow).

 

V primeru izvajanja nagradne igre na spletni strani www.divinebugs.com je pogoj za sodelovanje registracija na spletni strani.

 

V primeru izvajanja nagradne igre preko elektronske pošte, je pogoj za sodelovanje izrecna izjava na elektronski naslov info@m-products.si

 

3.      Potek nagradne igre

 

Podrobna predstavitev nagradne igre je navedena kot spremno besedilo v objavi nagradne igre in/ali Facebook strani.

 

Datum začetka in zaključka nagradne igre je naveden v objavi nagradne igre in/ali Facebook strani.

 

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da udeleženec sprejema te splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri in pogoje, ki so objavljeni na spletni strani in/ali Facebook strani.

 

Sodelujoči lahko kadar koli do zaključka nagradne igre prekliče sodelovanje v njem na način, da pošlje zahtevek o preklicu na e-poštni naslov info@m-products.si . V tem primeru se ga izključi iz sodelovanja v nagradni igri, organizator pa nemudoma zagotovi izbris osebnih podatkov pridobljenih za namen nagradne igre.

 

4.      Nagrade

 

Nagrade za posamezne nagradne igre so navedene v objavi nagradne igre. Podrobnosti o nagradah so navedene na spletni strani in/ali Facebook strani.

Vsak posameznik lahko prejme le eno izmed nagrad.

 

Nagrade niso zamenljive za druge izdelke, prenosljive na tretje osebe ali izplačljive v gotovini.

 

5.      Obveščanje nagrajencev in prevzem nagrad

 

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.divinebugs.com, objavljeni na Facebook strani ali obveščeni po elektronski pošti. Podrobnosti glede obveščanja nagrajencev bodo navedene v opisu nagradne igre. Nagrajenci izrecno dovoljujejo takšno objavo svojega imena in priimka, za kar ne bodo zahtevali nadomestila.

 

Nagrajenci bodo nagrado prejeli v pošiljki na dom. Izvajalec bo nagrado odpremil v petih (5) delovnih dneh po koncu nagradne igre.

 

Rezultati nagradne igre so dokončni. Pritožba nanje ni možna.

 

Strošek poštnine krije organizator

 

Nagrade so obdavčene po Zakonu o dohodnini. Nagrajenec je zavezanec za plačilo dohodnine v skladu z Zakonom o dohodnini (drugi prejemki, med katere spadajo tudi nagrade). Akontacijo dohodnine obračuna in odvede organizator nagradne igre.

 

Za prevzem nagrade mora nagrajenec ob pisnem pozivu organizatorja predložiti naslednje osebne podatke: ime in priimek, točen naslov stalnega bivališča, kraj bivanja, davčno številko in davčni urad.

 

Če nagrajenec v sedmih dneh po datumu poslanega poziva ne predloži potrebnih podatkov, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

 

6.      Varovanje osebnih podatkov

Organizator se zavezuje, da bo z osebnimi podatki, pridobljenimi tekom nagradne igre, ravnal skrbno in jih varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov sprejetim pri organizatorju.

 

Organizator bo podatke uporabljal za izvedbo nagradne igre, izdelavo analiz in primerjav ter jih ne bo posredoval tretjim osebam.