Naša zgodbaVsi mi smo »divine« bitja, le da se tega v dnevnem življenju polnem živčnosti in hitenja ne zavedamo. Zavedamo pa se tega takrat, ko se v sebi umirimo. Takrat smo tudi dosegljivi za ideje, ki prihajajo od "zgoraj" v nas.

Tako je bilo tudi z našo zgodbo DivineBugs. Ideja od zgoraj je prišla na delavnici dr. Joe Dispenza.

Vedno me je veselila moda in oblačila. Že kot dijakinja in študentka sem šivala vse od oblek, do kombinezonov za smučanje. Moji kupci so bili prijatelji, ki mi tudi niso zamerili, če je bilo kaj narobe:slight_smile:

Ljubezen do mode je ostala, kljub temu, da sem s te poti zašla za dolgih 20 let.

V življenju pa je treba svoje sanje uresničiti, sicer se s tega sveta težko posloviš - pravijo tisti, ki delajo v Hospicu:slight_smile:

DivineBugs so oblačila vrhunske kvalitete po dostopnih cenah. Vsa naša oblačila so iz organskega bombaža z vsemi certifikati, ki dokazujejo , da so izdelana v sožitju z naravo in ljudmi.

Zakaj Divine Bugs? Tudi ta bitja so od zgoraj, ki imajo na tem svetu svoj pomen in funkcijo v naravi. Žužki so tisti, ki opravljajo malo delo, vendar za ekosistem izjemno pomembno.

Njihova ogroženost je posledica prekomernega škropljenja s pesticidi. Zato smo jim pri DivineBugs ponudili varno podlago in sicer organski bombaž.

Oblačila se čudovito kombinirajo z ostalo garderobo, ki jo že imate in so edinstvena. Na kratko lahko »poročite« staro z novim, kot v življenju:slight_smile:

Želim, da uživate v nošenju blagovne znamke DivineBugs.

 

Lidija